Skottland


Är super-neger-cp-trött idag. But hey, that's life . .

Igår bokade jag flyg till min bejbi i Skottland, Glasgow. Känns riktigt bra att ha det gjort, så kostade det bara 1000 spänn tur&retur. Och det tackar man ju inte nej till.
Åker dit den 20e september och kommer hem 10e oktober, dagen innan MUCC spelar i Göteborg. ^^
Tre hela veckor är jag hos honom, längtar som fan.
Och när jag kommer dit så har han och hans arbetskompis flyttat till en ny lägenhet. En jättemysig sådan.
Eller ja, dom ska flytta nu på fredag. Men då slipper jag träffa kvinnliga roommates iaf x)

Har fortfarande inte fått mitt DS heller. Börjar bli redigt irriterad, är rätt grinig över huvud taget idag också.
Han får skynda sig den där snubben. Annars kickar jag honom! XD



×××



Riiitschh!!


Fan i helvete vad jag stör mig ibland.
Sluta smaska och skrapa precis vid mitt öra ditt primitiva apfanskap! Bonnjävel, prata normalt kan du passa på att göra också när du ändå håller på.
Ingen bra dag idag -__-


×××



Way out west


Ja, nu har det gått 4 dagar sen Mikael åkte tillbaka till Skottland igen. Det är väldigt tomt, men känns ändå som att det bara var igår han åkte. Har gått ganska snabbt på ett vis också. Kanske beror på att jag i nästa vecka ska boka flygbiljetter till honom i slutet av september! ^^
Det är ju inte superlångt kvar ändå, om man tar lite i taget. Billigt flyg är det också. Kan kosta ungefär 600 spänn tur&retur. Det tackar vi inte nej till!

För ett tag sen så anmälde jag mig till att jag ville jobba som volontär på Way out west för egentligen en enda anledning; att få se Rise Against.
Till min besvikelse så fick jag till slut ett mail där det stod att jag "tyvärr inte fått någon plats i år". Dang, dang.
Men nu förra veckan så kom ett till mail där det stod att dem fortfarande hade platser att fylla. Så jag skrev ännu lite mer om mig själv och var väldigt djärv och drog inte tillbaka om att övertyga dem om att jag var rätt person att få jobba där.
Så fick jag mail i veckan nu om att jag hade fått en plats. Blev skitglad och skrev tillbaka vilka första-  och andrahandsval jag hade gällande arbetsuppgiterna. Så var det gjort.
Så kom jag på sen att jag i såna fall skulle vara tvungen att jobba dagen innan min födelsedag, och jag och Li hade pratat om att fira mig just den dagen.
Jag mailade och sa att det hade kommit upp annat som inte gick att ändra på. Men Li sa det att vi kan ju faktiskt fira mig helgen efter min födelsedag istället. Jag fyller ju så lägligt på en söndag -__-
Så det var bara att maila Niklas Ek igen och be om att få jobba ändå och ursäkta mig för att jag rörde till det så mycket för honom.
Och jag fick jobba ändå! Frågan återstår bara vad jag få jobba med just nu.
Men tänka sig att det kunde lösa sig ändå. Hoppas bara man kan hämta festivalbandet på torsdagen så att jag faktiskt kan se Rise Against som jag hade planerat. Men det ska nog inte vara några problem :)


×××



Semestern, so far


Inte många som vet, men jag har snart haft två veckors semester från skolan. Det blir att gå på det nästa vecka igen!

Har spenderat en massa, massa tid med min Mikael.
Jag vet; PANG BOOM! Vart kom det ifrån liksom?
Allt har ordnat upp sig och jag är jätteglad. Kruxet blir väl bara avståndet när han väl åker tillbaka till Skottland. Will miss him.

Har haft en riktigt bra semester i alla fall!
Varit i stockholm och degat. Pool, bastu, båt, öl och mat. <3
Jag och Mikael var även inne på Anchor en liten stund för att möta upp Robban :) Det var riktigt skoj. Synd bara att det blev så kort, var inte riktigt planerat så att säga!

Nu blir jag stressad på av Mikael, så jag hinner inte skriva mycket mer XD.
Vi ska iväg och fixa film och jag ska ta ut alla mina tusen konsertbiljetter. Mhmmmm...


×××



RSS 2.0